Vrijdag 22 april organiseerde onze ouderraad de Mosloop. De bedoeling was met z’n allen heel veel rondjes te lopen en hiermee centjes in te zamelen. Dit geld wordt gebruikt voor ons ‘MOSproject’, waarbij een groene speelplaats centraal staat waar we kunnen in lachen, spelen, dromen, leren, springen en genieten! De Mosloop zorgde terug voor heel wat bedrijvigheid op de speelplaatsen, schoolgebouwen, turnzaal en de straten rond de school. Alvast bedankt aan de ouderraad voor dit leuke initiatief. Iedereen heeft er van genoten en heeft zijn beste beentje voorgezet.
We kunnen dan ook meedelen dat de Mosloop meer dan €500 heeft opgebracht. Merci aan alle sponsors en lopers!

About Author

Related posts

Toneeltjes Kulderzipken

De leerlingen van het 5de leerjaar waanden zich als echte acteurs. Ze vertolkten een rol uit de kinderserie ‘Kulderzipken”. De leerlingen van het 4de leerjaar waren een geboeid publiek en kijken al uit naar wat hen te wachten staat in het 5de leerjaar. Kijk hieronder naar het prachtig acteertalent!

Read More

Sneeuwtapijt

Een 1 aprilgrap van de weerman?Vandaag werden we wakker met een mooi sneeuwtapijt.Goed ingeduffeld en met rode wangetjes genoten de kinderen van de verse sneeuw.

Read More